11 mai 2007

Varicela I

Suparat, dar rau de tot. Pai ce tu nu ai fi daca la 27 ai avea VARICELA. Bai nene...este o boala stupida si care in nemernicia ei te umple de...de...ai ghicit...de BUBE. Doua zile am avut febra mare si am visat numai prostii. Ieri am stat acasa. Nu a fost rau, ma simteam obosit si nu stiam de ce. Acum stiu....era VARICELA...care abia astepta sa iasa la suprafata si sa ma umple de BUBE.
Tot ieri am facut marea greseala sa adorm la pranz. Mi-am luat langa mine "Memorialul Durerii" si teancul de ziare si reviste necitie. Dupa jumatate de ore de citit "Catavencu" am adormit. Sa vezi nene vise....ca eram inchis intr-una dintre inchisoare comuniste...la Zarca...la Gherla...la Aiud....si ba muream ba inviam. M-am trezit dupa o ora, aveam febra. Acum imi este frica sa mai deschid "Memorialul Durerii", asa ca am inceput alta carte..."Ghidul Nesimtitului" de Radu Paraschivescu...evident recomandat de VARICELA.
Trebuie sa stau doua saptamani in casa. Asta nu ar fi mare lucru, am ce sa fac/citesc/scriu/invat...dorm. Problema apare atunci cand toti, de la medicul de pe salvare pana la colegii de serviciu ai Catalinei (pentru cine nu stie, viitoare mea sotie, daca mai vrea, ca la ce bube am pe fata....ah...iar ma enervez) imi spun ca nu am voie sa beau cafea. Ce aveti cu mine ? Ce ai VARICELO cu mine ? Cum bai fara cafea ? Cica daca beau fac "complicatii" (ca VARICELA nu este deja o complicatie) si raman impotent. Las-o ma ca este prea mult. Eu daca nu beau cafea nu sunt eu. VARICELA nu vrea sa fiu eu, ma tampeste si ma desfigureaza.....ah. Ce faceam azi de dimineata cand am vazute ce BUBOAIE am pe fata ? Faceam cafea. Nesimtita m-a atatcat unde ma durea mai tare, la cafea. Plang....si cu lacrimi in ochi apas PUBLISH...ca sa vada si altii cat sufar.

(continuare maine si pe toata durata carantinei)

4 comentarii:

Anonim spunea...

hai ca nu o sa fie asa rau fara cafea....mai bine 2 saptamani fara cafea, decat o viata fara copii, nu?? insanatosire grabnica si spor la citit:)

Anonim spunea...

Care este cel mai bun exemplu de globalizare? Raspuns: Moartea printesei Diana! Intrebare: Cum asa ???? Raspuns: O printesa engleza cu un amant egiptean, are un accident intr-un tunel francez, intr-o masina germana cu motor olandez, condusa de un belgian, beat cu wiskey scotian, urmarita fiind indeaproape de paparazzii italieni pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american cu medicamente braziliene. Si chestia asta iti este trimisa de un roman care foloseste tehnologia lu' Bill Gates iar tu o citesti pe o clona de IBM care folosesc cipuri taivaneze, cu monitor corean, asamblate de muncitori din Banglades intr-o fabrica din Singapore, transportata cu vapoare de indieni, si descarcate de rromi

Sal!!! Insanatosire grabnica!!! Un sacrificiu mic ptr o cauza nobila

Diana Cuzic spunea...

Citeste Poveste despre dragoste si intuneric a lui Amos Oz si iesi si din depresie si se termina si carantina pana o dai gata:) E superba si iti face ziua mai frumoasa. Sanatate si casa de piatra!

Anonim spunea...

Buna ziua! Ca si dvs. la vremea respectiva,ma confrunt cu aceeasi problema :)) nu stiu cum se face,dar bolnavii tind sa fie mai solidari unul cu celalalt. Acum stau in pat si ma amuz(da,sunt un nenorocit) de suferinta dvs la de atunci,asta mai mult pt ca si eu indur aceleasi privari. Sper sa va parvina acest mesaj. Numai bine! :)