29 aug. 2007

Jordi Savall (I)

Jordi Savall si Nederlands Blazers Ensemble - "Kavaklar" .


21 aug. 2007

Anouar Brahem - "Astrakan Cafe 2"

Anouar Brahem - "Astrakan Cafe 2" de pe albumul "Astrakan Cafe". Anouar Brahem - oud, Barbaros Erkose - clarinet si Lassad Hosni - bendir, darbouka.

20 aug. 2007

Anouar Brahem - "Leila au pays du carrousel, var."

Anouar Brahem - "Leila au pays du carrousel, var." de pe albumul "Le pas du chat noir". Anouar Brahem - oud, François Couturier - pian si Jean Louis Matinier - acordeon.


16 aug. 2007

Venetia, Florenta si "Orbitor"

Tot am amanat sa pun pe blog o parte pozele din "luna de miere"...acum gata...poze din Venetia, Florenta si Pisa, gasiti aici si aici. As fi vrut sa mai scriu ceva...dar sunt extrem de obosit.

Aaa...sa nu uit...nu am reusit sa termin ultimul volum din "Orbitor", deoarece vreau sa citesc toate cele trei volume in ordine. Asa ca mi-am luat o saptamana de concediu in Septembrie special pentru trilogia lui Cartarescu. Daca vreti sa cititi ceva despre "Aripa dreapta",va recomand "Orbitor, la sfarsitul cartii", Luciat a scris, din punctul meu de vedere, cel mai interesant comentariu pe care l-am citit pana acum despre "Orbitor".

14 aug. 2007

ESSC 2007

Dupa o lunga tacere, timp in care am trimis mail-uri organizatorilor solicitand un raspuns privind acceptarea lucrarilor trimise de mine acum 2 luni, am primit programul conferintei. Este vorba de ECSS 2007 - 4th European Conference on Severe Storm, Trieste, Italy. Am trimis trei lucrari pe care sunt coautor, doua postere (a si b) si o lucrare orala. Asa ca nu am apucat sa citesc nimic, in afara de ultimele articole din Monthly Weather Review si Weather and Forecasting.

In consecinta nu am avut nici un fel de activitate pe blog. In schimb mi-am cumparat carti: Jeni Acterian - "Jurnalul unei fete greu de multumit" si Julian Barnes -"Arthur & George". Azi ma duc sa-mi cumpar "Masurarea lumii" de Daniel Kehlmann. De cate ori nu mi-am zis lunilea astea sa incetez cu faza asta de cumparaturi, dar cum sa rezisti unei carti in care unul dintre personaje este Gauss... cum ? In plus cei de la Polirom mi-au trimis o oferta cu carti la 1 euro...nu am rezistat si am facut o mica (10 carti) comanda si mai planuiesc una catre sfarsitul lunii.